Er du ung og har holdninger til vand, miljø og klima?

Så har vi brug for dig.

Vi har etableret et Ungepanel bestående af unge i alderen 16 til 19 år bosiddende i Herning Kommune.
Som deltager i Ungepanelet skal du være med til at give værdifuld indsigt i forhold til klima og miljø i relation til vand og ikke mindst i forventningerne til os. Sammen skal vi arbejde med at skabe resultater, der både ses og mærkes.

Er du ung, og har du lyst til at deltage i Ungepanelet, så udfyld formularen til højre. Så kontakter vi dig hurtigst muligt.

Kort om Herning Vands Ungepanel
Vores Ungepanel mødes i et par timer hver anden måned for at diskutere alt fra medicinrester i spildevand, over bæredygtig gødning til Verdensmål og indvinding af grundvand. Ungepanelet vil også få mulighed for at give input til Herning Vands ledelse og bestyrelse.

Forløbet afsluttes i maj 2022, hvor vi afholder en lille “eksamen” og uddeler diplomer, så du har noget at skrive på CV’et.

Hvorfor et Ungepanel?

Hvordan bliver jeg medlem af jeres bestyrelse? Det simple spørgsmål stillet af en gymnasieelev i januar 2019 var kickstarten til vores Ungepanel.

Klik for at læse om tankerne bag Ungepanelet

Tilmelding Infomøde

Vi afholder uforpligtende infomøde om vores Ungepanel den 17. september, kl. 15:30. Udfyld formularen herunder for at tilmelde dig. Sidste tilmeldingsfrist er den 14. september.
  • Skriv dit navn
  • Skriv din e-mailadresse
  • Skriv dit uddannelsessted eller din beskæftigelse

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til Ungepanelet, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Pernille Byrgesen på pby@herningvand.dk