Priser på drikkevand og spildevand

Se priserne for forgangne år.

MIN PRIS

Priser og takster

Se vores priser og takster på drikkevand og spildevand. Du kan også se fastsatte priser på gebyrer og  priserne for tømning. Du kan læse mere om vores ordning for tømning her. 

Prisberegner

Du kan bruge vores prisberegner, hvis du har brug for et hurtigt overblik over prisen på dit forbrug. Du indtaster dit forbrug i prisberegneren, og så beregner den din pris inklusiv takster.

Vandregulativ

Vandregulativet er vedtaget i Herning Kommune. Bestemmelserne i vandregulativet er udarbejdet efter paragraf 55 i Vandforsyningsloven, og gennem et samarbejde mellem Herning Kommune og vandforsyningerne i Herning Kommune. Du kan læse mere her. Vandregulativet beskriver de forhold, vores vandværker skal overholde.

Betalingsvedtægt

Herning Vand A/S har fastsat regler om tilslutning til kloaknettet og betaling for spildevandshåndtering i Herning Kommune. Betalingsvedtægten gælder for alle ejendomme, der er tilsluttet Herning Vand A/S’ spildevandsanlæg eller som er tilknyttet Herning Vand A/S ved kontraktlig medlemsskab jf. paragraf 7a i betalingsloven.

Regnings- og betalingsvilkår

Få svar på alle dine spørgsmål omkring vilkår for betaling af dine regninger.

Refusion ved rørskade

Du kan ansøge om refusion, hvis du har haft et merforbrug der skyldes en rørskade eller lignende. Det er vigtigt, at du læser noterne omkring refusionansøgning, inden du ansøger. Du kan ansøge om refusion og læse noter her.

Forstå din regning

Du kan få hjælp til at forstå din regning og din årsafregning. Der er ordforklaring på de fagudtryk der bliver brugt, og vi tager dig igennem din regning trin for trin, så du får et klart og tydeligt overblik.