Stabschef

Job hos Herning Vand

Jobs > Stabschef

Om jobbet

Er du en dyg­tig stra­teg med flair for per­so­nale­le­del­se? Har du inter­es­se for vand, kli­ma og den grøn­ne omstil­ling, og vil du være med til at vide­re­ud­vik­le en for­sy­nings­virk­som­hed på øver­ste hyl­de? Så skal du måske være den nye stabs­chef i Herning Vand – en orga­ni­sa­tion, hvor der er vir­ke­trang, fri­hed til for­an­dring og stor fag­lig tyngde.

Herning Vand søger nu en bred og stra­te­gisk pro­fil, der kan være med til at ska­be sam­men­hængs­kraft på tværs af chef­ni­veau­et og sæt­te ret­ning for orga­ni­sa­tio­nens under­støt­ten­de funktioner.

Du får ansva­ret for orga­ni­sa­tio­nens øko­no­mi­sty­ring, HR, kom­mu­ni­ka­tion og IT. Dine opga­ver vil bl.a. være at vide­re­ud­vik­le øko­no­mi­funk­tio­nen, rap­por­te­re til besty­rel­sen og leder­grup­pen, sik­re god kun­de­ser­vi­ce, for­stær­ke HR-funktionen og dan­ne den over­ord­ne­de stra­te­gi for ekstern kom­mu­ni­ka­tion og IT.

Du bli­ver en del af en orga­ni­sa­tion i udvik­ling med ca. 65 dyg­ti­ge og kom­pe­ten­te lede­re og med­ar­bej­de­re, der på hver sin vis byder ind i orga­ni­sa­tio­nens vig­ti­ge opga­ve, som hoved­sa­ge­ligt er at sik­re rent vand og rens­ning af spil­de­vand for kom­mu­nens man­ge bor­ge­re, hjem og virksomheder.

Du kom­mer med en rele­vant uddan­nel­ses­bag­grund og har gode gene­ra­list­kom­pe­ten­cer og erfa­ring med et eller fle­re af sta­bens områ­der: øko­no­mi, kom­mu­ni­ka­tion, HR og IT. Du skal have ledel­ses­mæs­sig erfa­ring, være nær­væ­ren­de og have inter­es­se i per­so­nale­le­del­se. Du er til­lids­fuld, har gen­nem­slags­kraft og kan navi­ge­re i en vir­ke­lig­hed, hvor der er fle­re poli­ti­ske interessenter.

Hvis du vil vide mere, kan du læse mere i job- og per­son­pro­fi­len, som du fin­der her.

Hvis du har spørgs­mål om job­bet, er du meget vel­kom­men til at kon­tak­te direk­tør Hans Erik Kristoffersen på tlf. 2333 8885 eller part­ner og kon­su­lent i Genitor Jesper Lund Madsen på tlf. 2289 8525 eller jlm@genitor.dk.

Ansøgningsfristen er den 30. maj 2024.

Sådan søger du