Vi arbejder stadig hjemmefra

4. januar 2021

I mellem jul og nytår forlængede Statsministeren alle de gældende restriktioner til foreløbig 17. januar. Det betyder, at vi hos Herning Vand stadig for så vidt muligt arbejder hjemmefra, men at driften og igangværende anlægsprojekter selvfølgelig fortsætter som normalt.

Vores kontor på Ålykkevej 5 er lukket for personlig henvendelse, men vi er selvfølgelig klar til telefon og mail i vores normale åbningstid.

Drift

De gældende restriktioner har på ingen måde betydning for vores sædvanlige drift. Der vil stadig være sundt og rent vand i din hane, ligesom vi helt på normal vis renser dit spildevand.

Vores igangværende anlægsprojekter fortsætter også som normalt.

De medarbejdere, der har mulighed for det, arbejder hjemme.

Ålykkevej 5 er lukket

Vores kontor og anlæg på Ålykkevej er helt lukket ned for besøg. Det gælder både møder, rundvisninger og personlige henvendelser.

Kontaktmuligheder

Har du brug for at komme i kontakt med os, er vi at træffe på mail og telefon helt som normalt i vores åbningstid, som er mandag til fredag mellem kl. 9 og 15, og fredag mellem kl 9 og 12.

Medmindre din henvendelse er af presserende karakter, opfordrer vi dig til at sende os en mail på info@herningvand med information om, hvad henvendelsen drejer sig om samt dit navn og kontaktoplysninger. Vi vil så kontakte dig hurtigst muligt.

Har du brug for at tale med os, skal du klikke her for at finde telefonnumre direkte til vores medarbejdere i Kundeservice.

Har du brug for at tale med en specifik medarbejder, finder du kontaktoplysninger på alle ansatte her

Spørgmål?

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os via ovenstående muligheder.

Husk, at du kan finde den seneste opdaterede officielle information om Corona på politi.dk/corona