På “date” med fremtidens medarbejdere

20.09.2019

12 studerende på 3½ time. Det var opgaven, da Herning Vands Direktør Niels Møller Jensen og Projekt- og Udviklingskoordinator Jeanette D. Andersen deltog på Arhus BBS’s Matchday på Campus Herning i denne uge.

Ideen bag Matchday er at skabe dialog og kontakt mellem lokale virksomheder og de studerende. Det skulle gerne ende ud i enten et projektsamarbejde eller en reel ansættelse til glæde for begge partner. Det er anden gang, Herning Vand deltager, og for os som virksomhed er det en rigtig god måde at komme tæt på de studerende og tiltrække kandidater, som vi kan samarbejde med.

Vores arbejde med bæredygtighed og verdensmål er noget, der virkelig interesserer de unge, og det blev  til 12 gode samtaler med dygtige og engagerede studerende, der alle havde stor interesse for at gøre en forskel både indenfor business og teknologi.

Vi deltog ikke i Matchday med fuldstændig fastsatte projektopgaver men tog udgangspunkt i emner, der kunne fange de studerendes interesser. På den måde mener vi nemlig, at det skaber størst værdi for både de studerende og os og i sidste ende fremtiden. Med et par af de studerende blev snakken meget konkret, mens andre fik vores kontaktoplysninger med hjem, så de kan vende tilbage, hvis de fortsat er interesseret i at dykke ned i vores verden.

Vi fortsætter dialogen omkring de konkrete projekter og håber på, det ender ud i fremtidige samarbejder.