Har du modtaget din Årsafregning 2021?

Den store regnemaskine på Ålykkevej har haft travlt, og alle årsafregninger for 2021 er nu udsendt via e-mail, E-Boks, BS eller per brev.

Skulle du mod forventning ikke have modtaget din årsopgørelse, bedes du kontakte os på tlf. 9999 2299 eller mail info@herningvand.dk hurtigst muligt.

Husk betalingsfristen for Årsopgørelsen 2021 er den 1. marts, 2022.

Skal du have penge retur?

Viser din årsafregning, at du har penge til gode, får du udbetalt dine penge via betalingsservice eller til din NemKonto. Nemkonto kræver, at vi har dit CPR-nummer. Du kan enten selv oplyse det via vores kundeportal Min Side eller kontakte os på tlf. 9999 2299.

Log på Min Side her

Vidste du, at vi har ikke mindre end to forskellige SMS-services?

Vi tilbyder nemlig at sende dig en sms både ved driftsforstyrrelser, og hvis din måler viser større forbrug og/eller ændring i forbrug.

Driftsforstyrrelser

Bliver vi nødt til at lukke for vandet på din adresse pga. ledningsarbejde, er der akut vandbrud på din vej, eller vil du blive påvirket af andre driftsforstyrrelser, får du direkte besked på sms og/eller mail.

Du tilmelder dig denne service her.

Klik her for at tilmelde dig sms ved driftsforstyrrelser

Alarmservice

Din fjernaflæste måler er koblet til et it-system, der registrerer store ændringer i vandforbruget.

Hvis din vandmåler ikke står stille, hverken når du sover eller er på arbejde, så har du med stor sandsynlighed en lækage. En stor stigning i vandforbruget over en time, indikerer et brud. I begge tilfælde vil du modtage en alarm på SMS.

Du tilmelder dig denne service på vores kundeportal Min Side.

Klik her for at komme til vores kundeportal Min Side