Vi vandt nomineringen og har styrket vores forhold til jer

Siden august har du som kunde ved Herning Vand kunne følge dit vandforbrug online, hvis du har fået udskiftet din vandmåler til en fjernaflæst måler. Du har også modtaget en alarm på sms, hvis din intelligente vandmåler har registreret en lækage eller et brud. Løsningen har sparet en del af jer for mange penge og blev belønnet med en nominering til DI-prisen 2017.

DI-Prisen uddeles til virksomheder, der har gjort en ekstraordinær indsats inden for et bestemt tema. I 2017 var temaet digitalisering, og vi blev nomineret af ekspertpanelet, fordi de mente, at vi viste store ambitioner og at vores service er yderst brugbar. Ved Dansk Industris topmøde i Operaen i København tirsdag den 26. september gik prisen dog til LEO Innovation Lab

“Vi er utrolig stolte over at have været med i opløbet. Vores fokus er, at gøre det nemmere at være kunde i Herning Vand. Nomineringen har styrket os i troen på, at vi er på rette vej”, fortæller administrerende direktør ved Herning Vand Niels Møller Jensen.

Vores løsning blev udvalgt af en komité bestående af fire uafhængige eksperter. Herefter har deltagerene ved Dansk Industris Topmøde stemt på deres favorit online.

”LEO Innovation Lab har gjort et godt stykke arbejde, og det er fuld fortjent, at de vinder” fortsætter Niels Møller Jensen ”Vi er allerede rigtig glade, fordi vi har fået så mange positive tilbagemeldinger fra vores kunder, der fortæller, at de har sparet mange penge, efter de har modtaget en alarm fra os”

Vores digitale kundeservice fungerer ved, at din fjernaflæste vandmålere sender data til webportalen “Min side”, hvor du uafhængigt af tid og sted kan logge på og følge dit forbrug. Det inkluderer også en alarmservice, hvor du modtager en alarm, hvis dit toilet for eksempel løber eller et skjult rør sprænger. Samlet set betyder det lavere vandregninger, billigere forsikring og større overblik til dig.