Stophaner

Din stophane er placeret udenfor. Når vi kommer og markerer den, skal vi derfor ikke ind i dit hjem, og du behøver ikke at være hjemme.

Der kan være forskellige årsager til, at vi har lavet en hvid markering på din stophane.

Opdatering af vores digitale kort:

Vi registrer alle vandledninger, målerbrønde og stophaner digitalt. Vi er godt på vej, men endnu ikke i mål. Vores målertekniker markerer derfor de stophaner, vi mangler at registrere.

Vi ønsker at være en kompetent og effektiv leverandør, og derfor har vi brug for at kortlægge alle stophaner. Vi kan få brug for at lukke for vandet via stophanen, derfor er det nødvendigt præcist at vide, hvor den er placeret.

Målerskifte:

Vi markerer din stophane, hvis vi skal udskifte din måler. Du modtager et brev enten før eller umiddelbart efter markeringen, hvis vi kommer og udskifter din måler.

Du kan fjerne markeringen med vand, eller du kan vente på næste regnskyl.

Stophanen sidder typisk i skel eller i fortorv.

Ved nogle husstande er stophanen skjult under fliser, græsplanen eller lignende. Det er stadig nødvendigt for os at markere stophanen, men vi bestræber os på at give dig så få gener som muligt.

Er din stophane placeret på din egen grund, kan den være skjult under græsplænen, fliser eller lignende.

Vi skal dog stadig have fri adgang til din stophane i tilfælde af, at vi har brug for at lukke for vandet ved stophanen.

Vælger du, at din stophane skal være skjult, står du med omkostninger ved eventuel opgravning, skader på fliser og lignende i tilfælde af, at vi har brug for at lukke for vandet ved stophanen.

Når vi har registreret din stophane digitalt, kan du benytte vores online webgrafkort, til at finde placeringen på din stophane.

Du finder kortet her.

Har du problemer med at bruge kortet, eller er din stophane endnu ikke registreret digitalt, kan du ringe til os på tlf. 9999 2299. Så kan en af vores medarbejdere hjælpe dig med at lokalisere din stophane.

Stophane i indkørsel
Stophanestophane ved hæk