Herning Vands Logo

Herning Vands logo består af navnetrækket ”herning vand” og et ikon med tre dråber i en cirkel. De tre dråber signalerer rent vand, der bliver beskidt og rent igen. Derfor er farven på den første dråbe blå, den næste grå og den sidste blå igen. De tre dråber er omkranset af en cirkel, der i top og bund brydes af en hvid pil, så cirklen signalerer bevægelsen i et lukket kredsløb .

Retningslinjer
Placeringen af ikonet ift. navnetrækket er fast. Ikonet kan bruges alene som grafisk element, men navnetrækket må aldrig stå alene uden ikonet. Logoet kan bruges både med og uden payoff ”Vi sikrer sundt vand”. Både navnetræk og payoff er skrevet med Signa Column.

Farver
Navnetrækket ”herning vand” og payoff ”Vi sikrer sundt vand” er begge 100% sort. Ikonet består af 50% sort i den miderste dråbe samt Herning Vand-blå i 100%.

Herning Vand-blå har følgende farvekoder:
CMYK: 62-22-0-3
PANTONE: 542 C / 542
RGB: 97-163-215

Herunder finder du vores logo med og uden payoff samt i sort-hvid uden payoff i henholdsvis jpg og png. Logoer kan downloades enkeltvis ved at holde musen over udvalgt billede, og trykke på ikonet. Du kan også downloade alle logoerne nederst ved at trykke på “Download alle billeder”.

Kontakt

Har du brug for vores logo i et andet filformat, eller har du spørgsmål til brugen, er du velkommen til at kontakte:

PERNILLE BYRGESEN
Kommunikationsmedarbejder
pby@herningvand.dk
tlf.: 3010 2009