I Herning er vi udfordret med mere vand både oppe- og nedefra, ligesom antallet af borgere i kommunen vokser. Derfor er der i Herning Vands nye 2025-strategi fokus på en øget indsat i forhold til kloakrenovering og -separering samt klimatilpasning. For at vise rettidig omhu både i forhold til de øgede vandmængder og vores nye strategi samt for at sikre den nødvendige kapacitet og kapabilitet til at håndtere det højere aktivitetsniveau søger vi en ny kollega til stillingen som:

Projektleder til spildevandsplanlægning

Jobbet
Strategisk planlægning og Asset Management er på vores dagsorden, og vi står foran at skulle udarbejde en lang række masterplaner, kloakfornyelsesplaner, en generel udbygning af vores kloakledningsnet samt en modernisering af strukturen.

Som projektleder vil du i et tæt samarbejde med afdelingens øvrige projektledere og specialister få ansvaret for at udarbejde planer for den fremtidige regn- og spildevandshåndtering. Det vil i praksis blive både kloakfornyelsesplaner for mindre bydele og master- og etapeplaner for hele byer/byområder. Myndigheds- og lodsejerkontakt er en vigtig del af den øvelse.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, du har en ingeniørmæssig baggrund gerne med erfaring i planlægningsopgaver indenfor spildevand dvs. kloakfornyelse og -separering. Er du evt. nyuddannet, forventer vi, at du under uddannelsen har opnået et godt kendskab til de forskellige elementer, der indgår i planlægning, udbygning og sanering af kloaknet.

Du kan arbejde selvstændig, men er holdspiller og kan kommunikere klart i både skrift og tale. Desuden har du en udpræget sans for orden, helhed/struktur og overblik. Du skal kunne og ville samarbejdet, ligesom vi forventer, at du vil have og kan tage ansvar. Der vil i perioder blive travlt med mange bolde i luften. Det skal du kunne trives med.

Det vi kan tilbyde
Frem for alt et job med mening. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads, der er med til at sætte sit præg på udviklingen, frihed under ansvar, et stærkt fagmiljø med en god aldersprofil, løbende efteruddannelse, fleksibel arbejdstid, frokostordning og løn efter kvalifikationer og indsats. Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, men et reduceret ugentlig timetal er en mulighed.

Ansøgning
Ansøgning sendes på mail til afdelingsleder i Plan &Projekt, Benny Nielsen på ben@herningvand.dk senest den 20. april 2021.

Har du spørgsmål og/eller ønsker at hører nærmere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Benny (kontaktoplysninger findes her til højre)

Afdelingsleder Benny Nielsen

BENNY NIELSEN

Afdelingsleder
ben@herningvand.dk
tlf.: 3016 1975