Ejendomsadministrator

Som ejer af en ejendom hæfter du for regningen.

Det er også jer, der melder flytning for jeres lejere. I skal melde flytningen elektronisk via MIN SIDE. Er du endnu ikke oprettet som administrator og har modtaget login til MIN SIDE, kan du udfylde formularen her på siden, og så sørger vi for at oprette dig hurtigst muligt.

Bemærk:

Modtager du vand fra Herning Vand, kan du via MIN SIDE udfylde en elektronisk flytteformular. Modtager du vand fra et privat vandværk, melder du flytning til dit vandværk, og så melder de flytningen til os.

Vi ændrer vilkår for afregning

Er du udlejer, overgår vi til afregne direkte til dig som ejer. Selve overgangen sker løbende.

Modtager din udlejningsejendom vand fra et privat vandværk, sker overgangen af afregningen til dig som ejer i forbindelse med næste lejerskifte, eller førstkommende årsafregning. Vi skal bruge en måleraflæsning til at foretage opgørelsen, og dermed overgangen fra lejer til ejer.

Modtager din udlejningsejendom vand fra Herning Vand vil overgangen til dig som ejer ske i forbindelse med lejerskifte, eller i takt med vi trækker data hjem fra den fjernaflæste vandmåler. Det sker løbende.

Selvom du – som ejer modtager regningen på din udlejning, kan du fortsat anvende flytteportalen til at lave flytteopgørelser. Her foretages flytningen så blot fra dig selv, til dig selv omkring en aflæsningsdato. Herefter modtager du en opgørelse vedr. adressen, som du kan bruge til at opgøre din lejer ud fra. Det kræver et administrations login til portalen MIN SIDE. Husk, at du ikke må lade en lejer betale et bilag udsted i dit navn.

Du kan desuden overveje at forsyne den fjernaflæste måler, som sider i din udlejningsenhed med en motorventil. Den fungerer som en elektronisk stophane, og der kan lukkes for vandet til de enkelte enheder. Vælger du at leje en motorventil, kan den kobles til de enkelte enheder i din ejendom, og vi kan afregne din lejer direkte.

En motorventil lejes af Herning Vand, og afregnes til dig som ejer. Se priser på vores takstblad her.

 

MODTAG BRUGER-ID OG ADGANGSKODE

Når du har udfyldt formularen, modtager du kort efter dit bruger-id og adgangskode.

Er I flere i afdelingen/virksomheden, der behøver adgang, er det nødvendigt, at I oprette jer særskilt.


Info og links

Meld flytning af beboere/ kunder

Meld flytning her

Få svar på dine spørgsmål

Læs mere

Hvad skal betales?

Se priser