Kontoret er hjemsendt pga Covid 19

Så blev også Region Midt ramt af de skærpede restriktioner, og hos Herning Vand bakker vi selvfølgelig op og har sendt en stor del af personalet hjem for at arbejde. Det betyder helt konkret følgende:

Drift

Vi understreger, at den seneste udvikling på ingen måde får betydning for vores sædvanlige drift. Der vil stadig være sundt og rent vand i din hane, ligesom vi helt på normal vis renser dit spildevand.

Vores igangværende anlægsprojekter fortsætter også som normalt.

De medarbejdere, der har mulighed for det, arbejder hjemme.

Ålykkevej 5 er lukket

Vores kontor og anlæg på Ålykkevej er helt lukket ned for besøg. Det gælder både møder, rundvisninger og personlige henvendelser.

Kontaktmuligheder

Har du brug for at komme i kontakt med os, er vi at træffe på mail og telefon helt som normalt i vores åbningstid, som er mandag til fredag mellem kl. 9 og 15, og fredag mellem kl 9 og 12.

Medmindre din henvendelse er af presserende karakter, opfordrer vi dig til at sende os en mail på info@herningvand med information om, hvad henvendelsen drejer sig om samt dit navn og kontaktoplysninger. Vi vil så kontakte dig hurtigst muligt.

Har du brug for at tale med os, træffes vi på telefon 9999 2299. Der kan forekomme kort ventetid på telefonen, men send os alternativt en mail på info@herningvand.dk. Så ringer vi retur hurtigst muligt.

Har du brug for at tale med en specifik medarbejder, finder du kontaktoplysninger på alle ansatte her

Spørgmål?

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os via ovenstående muligheder.

Husk, at du kan finde den seneste opdaterede officielle information om Corona på politi.dk/corona