Vejledning om leje af bi-måler til ejendomsadministrator

 

Praktisk om installation

Hvem ejer hvad

Skitsen viser, hvem der er ansvarlig for ledningsnet og vandinstallationer. Vi etablerer og vedligeholder det, der er markeret med blå, og du etablerer og vedligeholder det, der er markeret med rødt.

Klik på billede for større tegning.

Herning Vand kommer og sætter bi-måleren op i den ønskede bolig. Inden vi kommer, er det nødvendigt, at der er gjort klar til installeringen.

Du kan opdele installeringen af bi-måler i følgende skridt:

  1. Før vi installerer bi-måler, er det nødvendigt, at vi får adressen på boligen, hvor den skal installeres. Du kan kontakte vores kundeservice på tlf. 9999 2299 eller udfylde vores online formular her.
  2. Du skal sørge for, at boligens installation er klar til montage af bi-måler. Inden vores montør kommer på besøg, er det nødvendigt, at du kontakter og laver aftale med en autoriseret vvs-installetør, som kan installere et pasrør. Vvs-installatøren kan hente pasrøret på vores hovedkontor på Ålykkevej, når adressen er registreret. Se punkt 1.
  3. I tilfælde af dårlig signal skal der suppleres med ekstra antenne. Vi sørger for, at du bliver informeret, hvis det bliver nødvendigt. Hvis der er dårligt signal, skal du sørge for, at der kommer ekstra antenner på bi-måleren for egen regning.
  4. Du kan købe antennerne ved Herning Vand. Herefter kan enten viceværten eller en elektriker sætte den op. Vi sørger for, at de får en vejledning, hvis det bliver nødvendigt. Det er kun muligt at købe antenner hos os. Se priser her.