Alarmservice med startvanskeligheder

Vi sendte en sms om den nye alarmservice den 15. august.

Under ”Min side” på vores hjemmeside har du adgang til at lave ændringer på dine alarmer og se dit forbrug time for time.

Vi er ikke helt på plads med løsningen, men det er vigtigt for os, at sætte alarmservicen i gang nu, fordi selve alarmservicen kan spare dig for mange penge.

Vi valgte at gøre kunderne, herunder dig til testpersoner og lytte og lære af jeres feedback.

”Webportalen var ikke helt brugervenlig, og jeg skulle have hjælp fra Herning Vand til at komme ind på den” fortæller vores kunde Kaj Lindbjerg, efter han modtog en lækagealarm.

Kaj Lindbjerg peger på flere steder, hvor løsningen har mangler. Blandt andet i forhold til en brugervejledning på webportalen.

Vi er i fuld gang med at gøre det nemmere for dig at bruge portalen.

Men fik Kaj Lindbjerg så slet ikke noget, ud af den lækagealarm han modtog?

”Vi kan konstatere, der er noget der løber. Vi tror, det er vores gamle toilet. I dag skal jeg finde årsagen og stoppe det” afslutter Kaj Lindbjerg.

Netop et toilet der løber bruger typisk 150 m3 vand om året. Det svarer til 6.300 kr. årligt. De tal har været en del af vores overvejelser, da vi valgte at lancere trods mangler. Vi vil nemlig gerne give jer muligheden for at udbedre skader og modtage lavere regninger.

Det arbejder vi på lige nu:

  • Bedre information på webportalen – er klar den 1. september.
  • Overskueligt overblik over dit forbrug – 1. oktober.

Vores nye alarmservice er blevet nomineret til DI prisen 2017. DI Prisen bliver hvert år givet til en virksomhed, der har skabt nye muligheder og omsat dem til vækst og arbejdspladser til gavn for det danske samfund.

”Vi er stolte af at være nomineret til DI Prisen 2017. Det skal være nemt at være kunde hos Herning Vand. Vores kunder kan ikke vælge en anden leverandør, hvis de utilfredse med os. Derfor er det vigtigt, at vi har et godt samarbejde med vores kunder, og at de ser os som en samarbejdspartner, der skaber værdi for dem,” afslutter vores administrerende direktør Niels Møller Jensen.

Du kan se vores løsning og de andre nominerede her.