Alarm: brud – fremover giver telefonen dig besked

Hold øje med dit hjem, mens du er på farten. Med vores nye alarmservice modtager du en sms med en advarsel, hvis din fjernaflæste måler viser, at du har en lækage eller et brud.

Et brud koster typisk mellem 3.000 – 20.000 kroner. Med de nye fjernaflæste målere er det muligt at opdage sprængte rør, og toiletter der løber, kort tid efter skaden er sket. De nye målere aflæser digitalt dit vandforbrug hver time, døgnet rundt. Det giver os muligheden for at advare dig, hvis dit gennemsnitlige vandforbrug stiger.

Når advarslen tikker ind på din telefon, er det vigtigt, at du selv reagerer. I den alarm-sms du modtager, står der tydeligt om du skal kontakte dit forsikringsselskab eller en vvs-installatør.

Fuld kontrol og tryghed til dig

De nye vandmålere sender målertal til vores webportal ”Min side”, som du logger på via vores hjemmeside her. Her kan du uafhængigt af tid og sted logge på med dit NemID og tilpasse alarmen til dine behov.

Webportalen gør det også nemmere for dig at hjælpe andre eller selv modtage hjælp. Er du gangbesværet, svagtseende eller på andre måder forhindret i at opdage og reagere på et brud, kan du overdrage alarmservicen til andre. Omvendt kan du også hjælpe andre ved at modtage deres brudalarm på din telefon.

En ekstra service er din mulighed for at modtage en alarm, hvis vandforbruget helt stopper. Har din gamle mor for eksempel ikke brugt vand i seks timer, kan hun være faldet og ligge hjælpeløs. Alarmen giver dig mulighed for at køre forbi og sikre, at alt er i orden.

Du kan få svar på dine spørgsmål og hjælp til at tilpasse din alarm her.

Vind en Ipad 4

Det er super let at deltage.

Log ind på ”Min side” og tilpas alarmen til dine behov. Husk at opdatere dine kontaktoplysninger, så vi kan kontakte dig, hvis du vinder.

Vi trækker vinderen den 30. august kl. 12.00.