Årsafregning 2017

Årsafregning 2017

Vi er begyndt at frigive årsafregningen på MIN SIDE. Frigivelsen af årsafregningen sker løbende, og modtager du vand fra en af Herning Vands tre vandværker, kan du se din årsafregning på MIN SIDE i løbet af februar.  Din årsafregning er en opgørelse over dit samlede forbrug for vand og kloak i 2017. 

Er du forsynet med vand fra et privat vandværk, modtager du din årsafregning  i takt med, at målerdata fra de enkelte vandværker leveres til os. Vi forventer, at det bliver i løbet af marts.

Har du e-Boks, skal du tjekke, om din årsafregning er leveret dertil. Har du ikke registreret Herning Vand i e-boks, kan du hurtigt og nemt gøre det her. 

Modtager du ikke en elektronisk faktura forfalder regningen til betaling den 21. marts 2018.

Du bruger dit kundenummer og din tildelte kode som login på MIN SIDE. Efter første besøg kan du bruge dit NemID til login.

Forstå din årsafregning her.

Brug vores prisberegner til at beregne din pris her.

Bemærk: har du ikke indberettet dine målertal?

Det er vigtigt, at du kontakter os hurtigst muligt, hvis du endnu ikke har aflæst din måler og indberettet tallene til os. Dette gælder kun for kunder, der forsynes med vand fra Herning Vand, og som endnu ikke har fået en fjernaflæst måler.

På MIN SIDE kan du:

  • Se din årsafregning og tidligere regninger
  • Tilmelde dig betalingsservice
  • Indstille præferencer for din alarmservice
  • Opdatere dine kontaktoplysninger
  • Følge dit forbrug

Tilmeld din regning til betalingsservice

Betal din regning til tiden – altid.

Brug 2 minutter på at tilmelde din regning til betalingsservice.

 

Tilmeld din regning