Årets Læreplads 2019 på Uddannelsescenter Holstebro

Fra venstre: Ann Østergaard (Direktør, UCH), Per Odefey (Uddannelsesleder, UCH), Niels Møller Jensen (Direktør, Herning Vand), Mette Kaewkanlaya Wulff (Teknisk designelev, Herning Vand) Didde Stenholt (Teamleder, Herning Vand), Jan Lillelund (Uddannelseschef, UCH)

4. december, 2019

I et skarpt felt på 26 indstillede virksomheder er vi blevet kåret til Årets Læreplads 2019 på Uddannelsescenter Holstebro efter en flot indstilling fra teknisk designerelev, Mette Kaewkanlaya Wulff.

Mette har de sidste to år været i lære hos os sideløbende med skoleophold på Uddannelsescenter Holstebro (UCH) og bestod for kort tid siden den sidste eksamen med bravur, hvorefter hun er blevet fastansat som teknisk designer. I indstillingen lagde Mette især fokus på de gode faglige udviklingsmuligheder, hvor det er få ny viden via kurser og konferencer og ikke mindst muligheden for at få sin nysgerrighed opfyldt har været hverdag. Mette påpegede også sammenholdet og det sociale blandt kollegaer som noget unikt, ligesom Herning Vands fokus på medarbejdernes helbred både fysisk og psykisk via blandt andet betalt motion, massage og mulighed for coach-samtaler har haft stor betydning for Mettes uddannelsesforløb.

Det er De Danske Erhvervsskoler og -Gymnasier – lederne, der står bag prisen, som blev uddelt  ved en lille ceremoni hos Herning Vand, onsdag den 4. december. Det var en stolt direktør for Herning Vand, Niels Møller Jensen, der modtog prisen og takkede UCH for, at det efter hvert skoleophold var en endnu mere dygtig og innovativ tænkende Mette, der kom tilbage og kunne tilføre en gammel, men nytænkende organisation, nye perspektiver og måder at løse opgaver på.

Som vinder går vi nu videre til den nationale konkurrence, hvor den endelige vinder kåres ved et arrangement på Børsen i København i januar. Herunder kan du se lidt billeder fra dagens overrækkelse.