Er du vores nye projektleder til vandforsyning?

Stilling ved Herning Vand

Til vores afdeling: Plan & Projekt, søger vi en projektleder til vandforsyning. Afdelingen har ansvaret for vores ledelsessystemer, asset management, vandindvindingen, vores rolle ift. grundvandsbeskyttelsen, drift af vandledningsnettet inkl. vores 17.000 fjernaflæste målere og vandledningsprojekterne.

Jobbet

Som projektleder får du ansvaret for vandforsyningen i et strategisk perspektiv. Du får ligeledes ansvaret for analyser af ledningsnettet, vores ledelsessystemer ISO 14.001, ISO 22.000, HACCP teamet, myndighedskontakt og for at være vores deltager i Vandrådet.

Der bliver også tale om projektledelse på større enkeltprojekter på tværs.

Der kan blive tale om deltagelse i vores vagtordning, hvorfor en bopæl tæt på Herning er en forudsætning.

Dine kvalifikationer

Vi håber, at du har erfaring som projektleder, gerne indenfor vandforsyning og/eller ledelsessystemer, og gerne med en baggrund som civilingeniør eller geolog.

Du forventes at have gode evner til at kommunikere i både skrift og tale og med flair for IT. Der vil i perioder blive travlt med mange bolde i luften. Det skal du kunne trives med samtidig med, at du kan fastholde overblikket og kan prioritere.

Det vi kan tilbyde

Vi tilbyder frihed under ansvar. Vi er en spændende arbejdsplads, hvor ønske om udvikling og resultater er på dagsordenen. Vi tilbyder også løbende efteruddannelse og løn efter kvalifikationer og indsats.

Et geografisk område i en rivende udvikling, med gode job- og oplevelsesmuligheder samt mange aktive landsbyer.

Ansøgning

Ansøgning sendes på mail til: ben@herningvand.dk senest den 1. februar 2018.

Har du spørgsmål og/eller ønsker at høre nærmere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Herning Vand A/S att.: Afdelingsleder Benny Nielsen på telefon 3016 1975 eller mail.: ben@herningvand.dk

 

Vi sikrer sundt vand