Vandtekniker til vandledningsarbejde

Nyhed fra 10 maj, 2017 - 11:07
Printervenlig version

 


Har du mod på en dag med mange udfordringer, og har du lyst til at hjælpe os med en sikker forsyning af vand til vores 17.000 kunder?

Jobbet

Som vandtekniker kommer du til at indgå i vores vandledningsgruppe, der består af en formand/entrepriseleder og fire vandteknikere. Gruppen står for både anlæg og udskiftning af rør og ventiler på vores vandledningsnet. Derudover varetager gruppen den praktiske drift af nettet herunder fejlfinding. 

Dine kvalifikationer

  • Du har praktisk erfaring med ledningsarbejde fra forsyningsbranchen eller entreprenørfaget. Din baggrund er indenfor anlæg, VVS, smedefaget eller lignende.
  • Du skal have et grundlæggende kendskab til it og erfaring med at bruge det. 
  • Du kan arbejde selvstændigt, har sans for kvalitet og kan kommunikere klart i både skrift og tale. 
  • Du kan holde hovedet koldt, når vi har travlt, og kan håndtere uventede arbejdsopgaver og situationer med gå-på-mod. 

Det er ikke et krav, at du er uddannet vandtekniker, men du skal have lyst og flair for praktisk ledningsarbejde, hvor kravene til udførelse og hygiejne er høje. Vi sikrer, at du får den nødvendige efteruddannelse indenfor vandforsyning og hygiejne.  

Det kan vi tilbyde

Vi tilbyder frihed under ansvar, en selvstændig og godt ledet gruppe, en spændende arbejdsplads, løbende efteruddannelse, frokostordning og løn efter kvalifikationer og indsats. 

Ansøgningsfrist 29. maj 2017

Send din ansøgning til: ben@herningvand.dk.

Har du spørgsmål eller ønsker at høre nærmere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Benny Nielsen på telefon 3016 1975 eller mail: ben@herningvand.dk.

 

Krav

Da stillingen kræver, at du med jævne mellemrum har tilkaldevagter, er det vigtigt, at du kan stille på arbejde med kort varsel, så du kan rykke ud til eventuelle driftsforstyrrelser hurtigt og effektivt.