Drifttekniker/ kloakmester til drift af kloaknettet

Nyhed fra 31 maj, 2017 - 10:11
Printervenlig version

 


Vi har rigtig travlt med opgaver i forbindelse med drift af vores kloaknet og søger derfor en ny dygtig kollega.

Jobbet

Som driftstekniker indgår du i vores driftsgruppe, som i dag består af tre driftsteknikere. Gruppen står for drift af kloaknettet, rottebekæmpelse, drift af grønne områder, tømningsordning for trix-tanke, opmåling/registrering og kundehenvendelser. Derudover deltager gruppen i planlægningsprojekter, planlægger TV-inspektion, spuling, kontrol samt løbende reparations- og vedligeholdelsesarbejde. 

Dine opgaver vil primært være drift af kloaknettet, herunder at varetage kunde-henvendelser, fejlfinding, planlægning og gennemførelse af mindre reparations- og vedligeholdelsesarbejde. På længere sigt vil en systematisk drift af vore regnvandsbassiner blive en vigtig opgave.

Dine kvalifikationer

Vi forventer, at du har en baggrund inden indenfor anlægsområdet eller beslægtede fag. Gerne med en baggrund som kloakmester, men det er ikke et krav. Kørekort er en betingelse.

Vi håber, du har praktisk erfaring med kloaknet fra f.eks. en entreprenør og/eller forsyningsvirksomhed. Du skal have datadiciplin og et grundlæggende kendskab til og erfaring med IT, da det er en del af vores værktøjskasse. 

Du har sans for kvalitet og kan kommunikere klart i både skrift og tale, herunder kan du læse og forstå en vejledning/ tilladelse og kan bruge anlægstegninger i praksis.

Vi forventer, at du er holdspiller, samtidig med at du kan arbejde selvstændig. Der vil i perioder blive travlt, og du skal trives med at have mange bolde i luften. 

Det kan vi tilbyde

Vi sikrer, at du løbende får den nødvendige efteruddannelse. Vi tilbyder frihed under ansvar, en god gruppe der gerne deler deres faglige viden, en spændende arbejdsplads, frokostordning og løn efter kvalifikationer og indsats.

Ansøgningsfrist

Ansøgning sendes på mail til: ben@herningvand.dk senest den 10. juni 2017. 
Har du spørgsmål og/eller ønsker at høre nærmere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Herning Vand A/S att.: Afdelingsleder Benny Nielsen på telefon 3016 1975 eller mail: ben@herningvand.dk